Inför 2020

Hej på er alla Golfsugna och med vad som väntas inför 2020 trots Corona tider.

Med referens till förra årets säsong så var det ganska rörigt med att ordna till ett bra medlemsskap med Golfstar, WeDoGolf och CloudGolf.

Inom denna svär fanns förra året även Circle K med som alternativ återförsäljare förutom CG och WDG.

För 2020 har CG marknadsfört sin försäljning intensivt under hösten 2019. Men under 2020 har det varit tyst och gissar GolfStar tagit över deras marknad.  De har även varit olika priser som figurerat, så ett tips för dig som redan köpt är att kolla upp villkoren igen och även kolla noga vad som ingår om du tänker köpa för i år.

För 2020 verkar WDG helt fokusera på företag och Cirkel K har inte dykt upp på kartan än. När det gäller Cloud Golf så gäller det att avvakta om de dyker upp igen med nya erbjudanden.

Med andra ord. Tipset är i nuläget att var och en försöker finna det medlemsskap som passar en själv bäst. 

Om ni inom detta sökande hittar andra erbjudande inom denna svär som på ett eller annat sätt tycks vara bra, skriv då in era tips och kommentaren under inlägget ”Forum och tips ang medlemskap 2020” 

När det gäller våra tävlingar inom Peg and Play så påverkar Corona än så länge ingeting, utan vi fortsätter med våra tävlingar även för 2020 och hoppas det håller hela vägen ut.

Vad det gäller tävlingsdagar så är de viktigaste datumen nu uppdaterat och då framförallt vilka speldatum som gäller för Vår/Hösttour så kolla dessa redan nu och fyll i vilka datum du kan vara med under fliken ”Anmälan tävlingsdagar

Lycka till med ert sökande av ett bra medlemsskap och ditt golfande under 2020 så hoppas jag vi ses snart 🙂

 


Banor som ingår: Bodaholm, Brollsta, Brollsta 9-hål, Bromma, Gripsholm, International, Kungsängen Kings, Kungsängen Queens, Kyssinge, Kyssinge 9-hål, Lindö Dal, Lindö Park, Lindö Äng, Lisinge, Lövsättra, Riksten, Sundsta, Sundsta 9-hål, Viksberg, Waxholm och Waxholm 9-hål.