Resultat

Slutresultat av VårTouren på Uppsala GK

Stort GRATTIS till Bengan som höll nerverna i styr och behöll ledningen från gårdagen. Som grädde på moset drog Bengan även till med 4 närmast vinster vilket aldrig hänt tidigare under en och samma runda.

I övrigt var det stenhårt om de andra platserna på prisbordet där det blev delad andra/tredjeplats och även delad fjärde/femteplats.

Som en extra notering av touren var att Micke lyckades med 7 par under första rundan på Söderby, vilket inte undgick någon att informeras om senare under middagen som avslutas med mycket god mat på Arena hotellet. 

I övrigt hade vi tur med vädret utan någon regn som det varslades om innan tävlingen, så det hela blev en mycket trevlig golfhelg på alla sätt.

Helt otippat lyckades undertecknad få Lucky Looser som tröst och som heller aldrig hänt tidigare under tourens historia

Väl mött till HöstTouren 🙂

 

Resultat första rundan på Söderby av Vårtouren 2022

 

 

Resultat final rundan av premiären med Uni-Mix Cupen 19-20 Juni

Då så är resultatet klart efter en grym finalhetta med 33 grader sista rundan, där det blev 3 avhopp av försåtliga skäl.  Håkan höll dock huvudet kallt och behöll ställningen från första rundan. GRATTIS. Andra platsen delades av våra youngsters hårfint från Agneta och Cilla med bara  en poängs skillnad. 

Nedan är slutreultat med prisbord och bollvinster. De som har röda siffror swishar  över summan till 070 274 13 80. Därefter när alla betalningar är klara skickar jag ut vinster till de med gröna siffror

Bra kämpat allihopa till en minnesvärd runda…

 

 

 

Resultat första rundan av premiären med Uni-Mix Cupen 19-20 Juni

Med en 30 graders värme så är nu första rundan avklarad där alla spelare var mycket tappra i hettan, där Eva L trots värmen fick en Lindnerks knäpp under andra rundan med 31 netto. En riktig svettig insatts som är värd applåder.

Dock så är morgondagens Kyssinge runda helt öppen bland fem-sex spelare, med vem som tar hem första priset och för oss andra blir det nog mest fokus att inte svimma av i värmen och att sikta in sig på Lucky Looser priset. Dock så har Ernst som värmt upp sig i Spanien hoppat in sista dagen och med solsting eller inte tror sig ta hem hela alltet. 

På med solbrillor och ta med mycket vatten 🙂

Ställning och startorning inför söndag den 20 juni

 

Finalresultat av HöstTouren 2020

Finalen på Lövsätra är nu avklarad efter en inledande regnvåt start som inte gjorde förutsättningarna bättre. Men Sverige, vi har en vinnare där Håkan höll både klubbor och nerver under kontroll och fick ta hand om det nystartade vandringspriset som VT vinnaren Tobbe ordnat.  Stort GRATTIS Håkan och bra fixat av Tobbe. 

Trots sliriga förhållanden var det i övrigt hårt om de övriga platserna av prisbordet, där dock fjärdebollen vek ner sig helt efter första nian. För övriga som orkade med vädret blev det delad 3:e plats och även delad 5:e plats som hängde kvar. I sedvanlig ordning avlutades det hela med en mycket god middag som den helt fantastiska personalen på Lövsätra ordnade storstilat 🙂

Bra kämpat och väl mött till Vårtouren 2021 där vi får hoppas på bättre förutsättningar vs Corona eländet….

 

 

Nedan, resultat efter runda två på International. Nog var det moving day där många gjorde mycket bra resultat på första nio. Fick här äran att spela med David som rörde på sig ordentligt där mest minnesvärda hålet var par 5 från Tee 3. Först slår han i vattnet ca 1km bort. Efter att spelat på provan ligger sedan bollen med slag 4 i bunker bredvid green och sänker sedan 5:e slaget direkt ur sanden. Alltså nytt utryck är nu skapat ”water/sandy par”. IMPONERANDE och på det en del bollvinster oxå 🙂

Första nian vann Bosse med 29 netto, som sin vana trogen får en Lidners knäpp när man minst anar det. Bosse vann även särputtningen från första nian på Kyssinge. Andra nian vann idag Nicklas med 34 netto som var ett rejält Moving från gårdagens debacle. Håkan behöll ledningen men marginalen krymper, så kommer Håkan klara av en Tobbe från i våras att hålla hela vägen, eller blir det totalt ras…

Ser ut som det kommer bli ett drama när vi går in i finalen i morgon…

 

Resultat Hösttouren 2020 efter runda 1 på Kyssinge. Det som kvarstår i fördelning av bollvinster är särputtning av 1:a nian där vi var 3 st som hade 37 Netto. Håkan vann 2:a nian överlägset med 31 netto.

 

Resultat av finalen av Vårtouren 2020 på Lövsätra.

Då är  GRAND FINAL avklarad där jag börjar med ett Stort GRATTIS till Tobbe som inte gick att rubba från ledningen som han behöll från början till slut med flaggan i topp och tog även hem två av tre särputtningar om Niorna. Stabilt med ett ”järn” psyke, där Tobbes historia från Slaskbollarna nu är ett minne blott, som även är ett bevis på vilken utveckling våra tourer ger, så än finns det hopp för oss andra, som av en tillfällighet inte presterat så bra denna gång. Nya tag till HT helt enkelt. 

 
I vanlig ordning blev det även batalj med särputtning om vunnen nia idag. Kombattanter blev Gert och Hasse J.  Inte helt otippat fick bägge både lepra och kramp samtidigt med två puttar som inte var i närheten av koppen men det blev Gert som var någon decimeter bättre, så grattis till det.
 
I övrigt hade vi tur med vädret där nederbörd blev till uppehåll med skönt temp att spela i. Som grädde på moset fick vi en fantastisk GOD middag från personalen på Lövsätra med en service som är helt outstandning där de även såg till att möblera om alla bollar till hål 10 för enbart oss, bättre service går inte att få. 
 
Vill samtidigt tacka för ert deltagande med härlig stämning i bollarna och friskt spelhumör trots att det blev lite sedvanliga skitslag ibland. Hoppas med detta få se minst lika många samlade till hösttouren som är planerad 2-4 oktober. Vilka banor och vart vi hamnar på lördagen med övernattning är inte bestämt än, men då har ni iaf ett datum att gå på. 
 
Tack för den här TOUREN och ser fram emot när vi ses igen 🙂
 

Resultat upp till andra rundan av Vårtouren 2020 på International.

Stenhårt igen om vinsterna igen på Niorna. Bubba och Tobbe lyckades bägge scora 30 netto 1:a nian och får göra upp om detta på Lövsätra med särputtning. Kvarstår gör även särputtning mellan Tobbe och Jimmy om 2:a nian på Boda. Den som vann 2:a nian på National var David med 38 netto. David reggades idag även för Birdie på Boda samt att han satte en till idag och har tagit ett strakt grepp i penningligan.

För övrigt ett stort grattis till Rajje vår nykomling i gänget som tar för sig direkt med en närmast hål vinst idag, där han lätt smekte in bollen 1m från pinnen. Kul, såg oförskämt lätt ut.

För bollarna i morrn med finalen på Lövsätra går vi ut i nedan ordning där Tobbe i högform behållt greppet i täten. Men som hänt många ggr tidigare så har ledaren inför finalen fått sementskalle, så mycket kan hända än, men starkt jobbat så här långt av Tobbe 🙂

 

Resultat första rundan av Vårtouren 2020 på Bodaholm

 

AllroundTrofén

Slutresultat av AllroundTrofén med grundserien fram till 13:e september. Finalen 14:e sept är tyvärr inställd pga av omständigheter med bokning av tider och bana. Mellanskillnad på insatts betalas tillbaka till varje deltagare.

Stort GRATTIS och bra spelat till pristagarna som gjort helt fanatiska rundor under sommaren 🙂 

 

VårTouren 2019

Resultat av Finalen VårtTouren 2019

Resultat av finalrundan på Bodaholm, som efter mycket om och men blivit färdigspelat först den 11 juni. Till och börja med så är det bara bocka och buga till Nicklas som till slut tog hem det hela efter en stor fight med sin pappa.

I övrigt var det stenhårt om övriga pallplatser, som bl a resulterade i att tre kombattanter fick dela på 5:e platsen.  För hela tävlingen var det ovanligt mycket bollvinster där David och Gustav var klart bäst med sina ”vrakers” slag från Tee. En eloge även till Tobbe som från tidigare slaskbollar tagit sig till prispallen genom klokt och smart spel som visar det även finns hopp för oss övriga 🙂

Väl mött till höstens drabbningar med nya utmaningar, men att vi tillsvidare får en lång och skön sommar i såväl hängmattan som på golfbanan 🙂

 

 

RESULTAT av pågående avslutning av Vårtouren  2019. Än så länge är inte alla bollar klara per nationaldagen. Blåmarkerade är klara. Erik och Thomas ställer in och övriga återstår. To be continued…..

Runda 2 klar på Orresta. Även denna gång blev det mycket bollvinster och även förändring i ledningen där pappa och son nu ligger i topp. Spännande och se hur denna familjefejd ska fortsätta. I övrigt skönt väder utan regn och en mycket trevlig avslutning med en fantastisk god tre rätters middag med en fenomenal service av personalen på Orresta. Är fortfarande mycket jämt i hela serien där allt kan hända i morgon under finalen. Inte helt otippat kommer det vara flera som kommer gå som bojsänken genom fältet. Frågan är bara vilka då hela gänget känns ostabilt med en och annan hang over i morrn.

Säger bara. Lycka till…

RESULTAT Runda 1 av Vårtouren  2019

Runda 1 klar på Kyssinge. Det blev inget regn av vatten men istället regnade det in bollvinster in mass och nytt rekord för en runda. Här inte minst från de youngsters vi fått in i spelet, där bl a Gustav spelade in en Eagle vilket vi inte haft någon gång tidigare på våra Tourer. Grattis och imponerande 🙂

För övrigt är det stenhårt inom resultatlistan där skillnaden till vinst och slaskbollen på söndag är helt öppen….

Det som dock kvarstår är ett särspel med puttning mellan David och Håkan som hamnade lika på 35 netto för första 9:an, vilket får avgöras i morrn på Orresta.  Big Dollar snodde andra 9:an på 33 netto från att tankat totalt första 9:an. Bra gjort.

Har även lagt till en kolumn med utfallet av alla bollvinster, där jag hoppas jag inte missat något i redovisningen. Nya tag i morrn Boyes 🙂

RESULTAT Hösttouren 2018 Final

Allting såg uppdukat ut åt Micke att spela till sig en trippel av grundserie av Trofén, Final av Trofén, samt Final av Höstouren. Mao en STORSLAM på G. Alla verkade uppgivna att ändra på detta, utom en viss Bubba som hade funderat ut en plan, efter en miserabel andra runda som avslutades i Migrän av rond 2.

Ledordet är Mao ”Never ever give up” där det gäller att tro på sig själv, trots en mycket skakig inledning. Ärligt så kom inspirationen att få äran gå med i en boll där en av våra nykomlingar i gänget David, drog iväg bollen utan att någonsin landa. Helt enkelt ett nytt fenomen inom våran grupp där Citat ”Bollen stannar inte förrän den slutat att rulla” fick en ny prövning. Vill samtidigt hälsa David och även Jimmy som nya ungtuppar välkomna i gruppen, där man insett dessa pojkar kommer ta för sig ordentligt framöver…

Nåja. Faktum kvartsår just nu att gammal är äldst, samt att två andra Oldtimers (Håkan och Tobbe) hamnade på en delad 5:e plats med en pott av 700kr, samt att bägge två var med i en dramatik om ”Lucky Looser” Detta var dock inte helt otippat, då annars SLASK bollen är vanligt förekommande….

Bollvinster sista rundan blev enligt följande

Birdie Par4:Nicklas – Par5:David(2)Hasse T(2), John, Nicklas. Närmast: Micke, Nicklas. Longest: Hasse T. Första 9:a: Bubba. Andra 9:a: John efter särspel med Bubba och Nicklas.

Slutligt resultat av HöstTouren/Dagarna 2018

Tack för ert deltagande och ser fram fram mot en kommande Vårtour och Trofé 2019, med nya utmaningar och inte minst debacle vem som egentligen är BÄST.

Med storsinta Whiskey hälsningar. Bubba. Er man i tiden för er framtida GOLF 🙂

Rond 2

Bollvinster

Birdie Par3:Claes – Par4:David(2), Hasse T – Par5:David, Håkan. Närmast: Jimmy, Uffe. Longest: Jimmy. Första 9:a: Micke. Andra 9:a: Håkan

Andra dagens sammanställning med bäst upp till Bästa 3 av 4, inklusive penningligan.

Då var första rundan avklarad på Lövsätra. Se nedan sammanställning där Micke tog en storslam direkt med två bra rundor. På detta tog Micke även hem finalen av Trofén med 1300 i första pris där han även var vinnare av grundserien med 1200 i förstapris. Bara att gratulera så här långt, men vi har två dagar kvar att göra upp om HöstTouren

För oss övriga som fått glädja loss åt brödsmulorna med bollvinster så blev dagens resultat följande:

Birdie Par3:Tord och Micke – Par4:David, Micke – Par5:David. Närmast: Stefan och Ernst. Longest: Ernst. Första 9:a: Micke. Andra 9:a: Tord          

Första dagens sammanställning, inklusive penningligan.

De spelare som är markerade med blått är även turordningen inom Finalen av Trofén.

Löpande resultat av Trofén

Nedan är löpande resultat av Trofén fram t om 180913 med grundserien. Finalen spelas sedan enligt tradition på Lövsätra den 14 september. Vid lika resultat i grundserien som berör pallplats, så avgörs detta med särspel i form av puttningstävling på finaldagen.

Nu är sista uppdateringen utförd den 13 september och vi har tre vinnare av grundspelet. Säger här stort GRATTIS till Micke, John och mig själv som snodde tredjeplatsen. Nu återstår FINALEN där alla deltagare nollställs så alla har lika chans till finalpengen samt att Lucky Looser tar hem  insatsen.

Vinnare av Finalen blev Micke och på 2:a resp 3:e plats kom John och Tord. Alltså ingen förändring från grundserien.

RESULTAT VÅRTOUREN 2018.

Då var första rundan avklarad på Lövsätra. Se nedan sammanställning där John tog en storslam i penningligan. Här med två birdies par 4, närmast, longest samt en vunnen nia. Tobbe tog den andra nian samt birdie på par 4. Den andra närmast lag Bengan beslag på. I morgon går tävlingen vidare på Söderby 🙂

Resultat från andra rundan på Söderby i Uppsala den 26 maj 2018.

Idag har det svängt i tävlingen, där förra årets Vårotur vinnare Thomas ”Smygarm” Lindfors sprattlade till igen. Detta trots en kokande värme så höll Thomas huvet kallt och bara var BRA. Nåja, vi vet ju alla hur det är med Bojsänken, dom går snabbt ner i botten så allt kan hända i morrn på finalen i Kyssinge som startar 11:00.

Av inrapporterade bollar så lyckades Ernst vinna närmast. Janne drog på ordentligt vad det gällde Longest och visade inga tecken på att krafterna tog slut sista hålen. Strongt helt enkelt och det var med god marginal oxå, där Micke som på krogen fick bita i gräset.  Första nian tog Bengan med ett slag före ett helt koppel efter med bara ett slags skillnad. Andra nian gick rakt ner i fickan till Smygarn. Några övriga bollvinster finns inte rapporterade, men hade väl med värmen att göra 🙂

Nedan har ni sammanställningen upp till 3 rundor där allt kan hända under finalen i morgon och det lär bli lika svettigt som tidigare rundor….

Resultat av FINALEN på Kyssingen den 27 maj 2018.

Då är finalen avklarad.  Med stor dramatik höll Smygarn undan med enbart ett slag före Micke och Janne. Här fick även dessa sistnämnda herrar känna på premiären med ett särspel med puttning, då de hamnade lika om 2:a och 3:e plats, där Micke hade bäst nerver.  Alltså Thomas körde en repris som vinnare av förra årets vårotur och det är bara att GRATULERA igen, där taktiken var att införa en backsving på ca 3dm och det höll med nöd och näppe hela vägen in.

Inom bollarna så fick vinnaren även med sig en närmast samt birdie på par 3:a. Den andra närmast tog helt otippat undertecknad hem, samt att scora in sista nian. Första nian tog Micke hem. Två birdies på par 5 hål lyckades Bengan och John med. Vad det gäller prestige bollen Longest så var Stackars Ulf bäst och det var han väl värd efter alla Hookar innan det, plötsligt händer det 🙂

Vad det gäller turavdelningen Lucky Looser så tog Ernst hem denna lottning, som kronprins till Bosse. Verkar helt enkelt omöjligt att någon annan än dessa turgubbar kan ta detta pris.

Hur som helst har vi haft en otroligt tur med vädret och mycket skoj på och utanför banorna.

Väl mött till Hösttouren där det inom kort ligger ett förslag som inlägg på sidan.

Med BÄSTA golfhälsningar 🙂 Bubba

Resultat Hösttouren

Här kommer första delresultatet från höstoturen för första omgången på International.

Här tog då Hasse T greppet direkt att som vinnare av förra höstoturen behålla greppet och bucklan. Inom detta fick vi även veta sent att Orresta ställt in banorna i morrn lördag. Istället har vi hittat Ängsö med första start 11:15. Så nu tar vi nya tag och nya slag till nästa batalj 🙂

Resultat deltävling två där referensen för morgondagens start är 3 bästa

Slutresultat av Hösttouren 2017

Då har vi det slutliga resultatet av Höstouren 2017. Här körde Hasse T över samtliga deltagare IGEN där vi andra som i början trodde något…

Hela tävlingen blev mer eller mindre en stöld av både förhoppningar och prispengar från övriga.  Hur kunde vi tro någon annat, med ref höstturen 2016, då glidaren från Aftonbladet sa God Afton och tackade för sällskapet. Detta visar på att vi andra med något undantag är en samling PRAKTÅKRAR som inte kan lägga ihop ett och ett …Är helt enkelt bara att lyfta ut hatten och tacka för lektionen IGEN.

På detta hade vi som vanligt en dragning av Lucky Looser, vilket numera är det största hoppet för övriga deltagare.

Men även den platsen är abonnerad av B. Eklöf. Helt osannolikt att samma person kan vinna detta till 70 procent av ca 30 tourer. På det har samma person lyckan att få till en tokrunda då och då utan att då heller ha koll på något. Inte minst på hål 9 idag då han trodde att det var helt ok vräka ner andra slaget på undertecknad 1,5 m med hög höjd. Ja då hade det inte blivit någon sammanställning idag. Men jag förlåter, då jag tagit del av Bosses ticks med puttövningar, helt otroligt hur saker kan förändras….

Nåja, vi vet ju alla att någon gång vänder det och kanske det enklaste till nästa tour är att vi skapar en två boll med H. Tham och B.Eklöf och skapar en tävling bredvid.

Hur som helst vill jag tacka alla för ert deltagande och engagemang och inte minst socialt glädje. Är kanske just detta som nästa tävling ska gå ut på, så skiter vi i resten….

Nedan redovisas slutresultatet av Trofén 2 som avslutades den 13 Sept. 

Pukor och trumpeter till Tobbe som här briljerade hela grundserien men mycket stabilt spelande. Ja detta då att Tobbe redan vid finalen av Trofén 1 visade vart skåpet skulle stå. Kan här konstatera att karln blivit härdad av alla tidigare slaskbollar på tourerna eller så har det varit något magiskt med ölen på HÄGGES. Dopad eller inte så har Italienska oddssättare nu tagit denna spelare på allvar och dags för övriga i gänget att göra likaså inför GRAND Final. Grattis även till Thomas som sprattlade till igen med ryck från Vårtouren samt till Micke som med spel in mass och voltaren aldrig går att räkna bort, där bägge tog resterade två pallplatser.

Final av Trofén 2 avgörs på  Lövsätra den 16 sept. Första boll ut är 10:00           

Inom finalen finns det 700 i första pris samt en Lucky Looser som tar insatsen med 300 tillbaka. Respektive boll blir i den ordning av det slutliga resultatet ovan med bollordningen av 4-4-3-3.Inom tävlingen nollställs alla och att vi spelar slaggolf med 5 över par. Regler som för vår och höstotur gäller, se fliken tävlingsfakta.

 
 
 
 

Slutresultat av Trofén 2

Här fick vi en ny vinnare igen i form av Håkan som  tog hem finalen med en stark sista runda. Respektive nia tog Ernst hårfint från Bubba och Håkan på sista nio. Närmast hål gick till Bubba och Bosse samt att Bosse även tog hem Longest och  även priset med bollar som lottades ut genom Thamens reklamkupp med Aftonbladets bollar. Synd bara att bollarna med logga och allt inom kort kommer att ligga i skogen. Lucky Looser gick till Bengan som definitivt var värd priset efter ett miserabelt spel, men Bengan var glad ändå och är väl ändå det viktigaste för de flesta av oss, eller 🙂 En enda Birdie lyckades presteras och det av John på hål 6 som även är ett av de lättaste hålen, så inte så konstigt 🙂

Tyvärr var det även en stackare som fick bryta tävlingen efter första nio. Fick direkt en fråga i klubbhuset vart Ulf var av personalen, ja inte bara en gång, hmm. Ja det man inte vinner på banan går att ta igen på annat sätt och det med råge. Flera av oss måste nog här ändra strategi, går ju uppenbart att vinna ändå kan man säga, men att undertecknad gick runt på ett helt paket av voltaren var det tydligen inte så synd om. Tänk så enkelt golf ändå kan vara….

Totalt sett hade vi en en perfekt dag med vädret  som avslutades med en mycket god Grillbuffé där personalen på Lövsätra som vanligt ställde upp med en service som är utöver det vanliga och där alla känner sig hemma. En tradition som vi hoppas lever vidare många år framöver tills vi kanske behöver matas oxå…

Nåja. STORT GRATTIS till vinnarna i alla dess former och väl mött till Höstoturen  ?

 


Ja då är deltävling av grundserien 1 klar av Trofén som avslutades den 15 Juli. 

Vill här först GRATULERA vinnaren B. Eklöf som med en salig blandning av duffar, toppar, hookar och en kraftigt skakig puttning, lyckades hålla ihop bäst av alla med snittet av tre rundor. På det har karln lyckats hitta drygt 200 bollar i djup snårskog varav 20 proV1 som han inte vågar spela med. Detta visar på att man inte behöver vara så mycket på banan för att vinna Trofén, ja sorgligt nog i sammanhanget, men är det som är tjusningen med Trofén

GRATTIS även till Micke och Håkan som närmast jagade vinnaren och fick som tröst pallplatser. För oss andra LOOSERS så är fördelen inför Trofén 2 att dessa vinnare dels spelat ner sig i sitt hcp och knappast kan ha samma tur igen, eller….
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Final på Kyssinge av Trofén 1 den 2:a sept. Första boll ut är 10:00

Inom finalen finns det 1 200 i första pris samt en Lucky Looser som tar insatsen med 300 tillbaka. Respektive boll blir i den ordning av det slutliga resultatet ovan med 4,4,3,3 där en man har strukit sig själv. Här då lämpligast att tre bollarna går ut först. Var och en får sitt scorekort där en i bollen redovisar samtliga bruttoresultat samt slope och ev bollvinster…
 

Inom tävlingen nollställs alla och att vi spelar slaggolf med 5 över par. Regler som för vår och höstotur gäller, se fliken tävlingsfakta.

Slutresultat av Trofén 1

Den stora vinnaren blev här Tobbe, som gick som en Bulldozer genom fältet med hela 27p efter första nio. Helt klart imponerande spel med totalt 39p som även gjorde att Tobbe tog över ledningen igen av Trofén 2. Ja en STORSLAM helt enkelt.

Logiskt borde Tobbe landa innan nästa final om han nu inte laddar igen på Hägges, där man kan undra om det var mer än malt i den ölen.

Nåja. STORT GRATTIS Tobbe, detta var du värd efter alla slaskbollar du varit med om  🙂

Resultatsammanställning av VårTouren.

Resultat efter första omgången av Vårtouren. Verkar här som Uffe har bestämt sig att lägga ribban högt direkt. MEN vi vet ju alla mycket kan hända på återstående rundor…

Resultat 20 maj med andra omgången av VårTouren. Referensen till utgången av sista dagen i morrn är med 3:e bästa rundor. Verkar här som att toppstriden kommer att stå mellan Uffe och Thomas. Men som vi vet sedan tidigare kan mycket hända på sista speldagen. Är ju ett känt faktum att bägge spelarna kan gå som bojsänken genom fältet. Men kanske att någon helt otippat håller hela vägen. Nåja, det hela kommer få en dramatiskt och spännande upplösning in till sista håååålet

Slutresultat omgång 3 och 4.

Mycket riktigt blev det en rokad i ställningarna. Här då att GRATULERA till Thomas som höll nerverna i styr på sista rundan och som till slut kunde briljera in på sista nio. Stort GRATTIS igen till vinnaren som stolt fick bära hem vårens POKAL.

För övriga platser inom prisbordet blev det en strid på hålet där det sedvanligt dök upp ett par ”illers” i form av Wilén/Widén som sällan lämnar ett dukat bord. Haklappen hängde dock lite väl tungt på bägge två där siktet var klart högre. Fick helt enkelt bita i torven 🙁

Den största vinnaren i penningligan blev Håkan. Här sopade han hem 3 av tre längsta drive. Vidare blev det två Birdie där det även var nära med en Eagle. På det blev det en nio håls vinst. Ja stort spel av Håkan som även tog andra platsen totalt. GRATTIS Håkan.

Ja sedan blev det även några LOOSERS. Men gladast och fräckast av alla var Hasse som fick frågan att dra just den vinstlotten. På det har karln förmågan att dra sitt eget namn. Ja vad att säga mer att det var en looser med rätt känsla där samma man briljerade i SLASK bollen genom att lägga in en Birdie på slutrundan. Övriga i slaskbollen hade svårt att förstå men fick ändå ändå ett hopp, inte minst en av spelarna i bollen. Verkade här som lotten ändå hamnade rätt 🙂

Övriga Loosers får enbart bita ihop och se hela tillställningen som en nära naturupplevelse och samtidigt betrakta stor golf vid sidan om och samtidigt lära hur det går till att ta sig mot toppen 🙂

Hur som helst vill jag tacka för en mycket trevlig tillställning och väl mött till nästa TOUR 🙂 Bubba

Allround Trofén

Ställning av Trofén. Grundserien pågår t om 13:september. Final spelas 14:e september på Lövsätra.